|
---|
>32 jaar ingenieurskookkunst
Het beste is maar goed genoeg.
Van chemielabo naar de
ingenieur-vacuümhobbykok
Naakte thermoplongeur
De nieuwe SousVideChef II werd technisch en kwalitatief uitgerust voor het hardste professionele gebruik. De consumentvriendelijke prijs zal de ingenieur-hobbykok niet meer tegenhouden.
- Eenvoudige intuïtieve bediening.
- Uitgerust met een solid state relais en ventilator om de elektronica te koelen.
- PID geregelde temperatuurregeling.
- Precisie: ±0.05° C.*
- Circulatiepomp Q = 16 l/min.
- Geschikt voor een badvolume tot 40 liter.
- Kwalitatieve inox verwarmingsspiraal 1300 Watt
vermogen.
- Behuizing uit stevig, gemakkelijk te reinigen voedingskwaliteit kunststof.
- Gemakkelijk te reinigen.
- 2 Jaar garantie
Technische gegevens
Controle van uw bain-marie badtemperatuur.
Thermomètre digital
Le contrôle précis de la température est important pour faire de la cuisson sous vide en toute sécurité. Les durées de pasteurisation dépendent totalement de la température. Beaucoup de contrôleurs de température de bain marie du type PID (Proportionnel Intégral Dérivé) sont au moins précis à 1°C près. Ainsi, avec un bain marie à une température de 60,5°C, la véritable température peut, en réalité, être de 59,5°C. Ceci aurait pour conséquence un déficit de cuisson de 15 minutes pour une poitrine de poulet, par exemple, par rapport au tableau températures/temps garantissant une cuisson en toute sécurité. Il est vivement recommandé que tout chef intéressé à la cuisson sous vide investisse dans un thermomètre digital de haute performance.
(cfr. Douglas Baldwin , Guide Pratique de la Cuisson Sous Vide) http://addelice.com/docs/html/guide_sous_vide.html
Digitale kerntemperatuurvoeler met alarmmelding
Digitale kerntemperatuurmeter met alarmfunctie bij bereiken van de kerntemperatuur
inclusief insteekvoeler met 1.6 mm diameter
Nauwkeurigheid: +/- 0.1 %
Meetbereik: (-199.9°C - 250.0°C)
Digitale kerntemperatuurvoeler met alarmmelding
Digitale vleesthermometer
- Voor een optimale bereiding van vlees en gevogelte door
het bewaken van de kerntemperatuur
- Geschikt voor de oven of grill
- Ideaal voor het koken op lage temperatuur
- Verschillende soorten vlees en kookstanden voorgeprogrammeerd (rund, varken, kip, kalkoen, kalfsvlees, lamsvlees, ham, eend, ribs, gehakt / welldone, medium, rare)
- Individuele regelbare temperatuurinstelling
- Drie alarmniveaus bij het bereiken van de gewenste temperatuur
- Steeksonde van metaal met 1 m hittebestendige silicone kabel (tot 220 ° C)
- Meetbereik: 0 tot +100 °C
- Voor op tafel met een display en montagemagneet
- Inclusief batterij 1.5V AAA
- Afmetingen: 122 x 75 x 22 mm
Digitaal met afneembare stiftsonde
Spatwaterdicht, meetbereik van -50°C tot +300°C
Met tafelstandaard, inclusief kunststof beschermhuls
Dubbelzijdig tape van schuimrubber. Voor het bevestigen en doorboren van de sonde in de vacuümzak
Zie ook :
Vacuümkoken: de nieuwe trend ; Rocook ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II ; Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Rookoven ; Espetero ; Showcook ; Braadspit ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Braadpannen voor inductiekoken ;
"De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise" Guy de Maupassant
Perfecte technologie, daar komt het op aan
Versie laatst bewerkt op 26/03/2018